ANTIK-VARIA / Metszet kategória termékei
Erotikus kompozíció 1.

: Erotikus kompozíció 1.

Kiadás:

1980

Kategóriák:

Metszet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

50 cm x 40 cm

Kötésmód:

papír

tartalom:

Karakas András grafikus. Budapest, 1948. november 24.-Budapest, 2008. augusztus 7. 1970-1971: Magyar Képzőművészeti Főiskola, mestere: Barcsay Jenő. 1971-től Frankfurtban élt. Ugyanettől az évtől a frankfurti Állami Képzőművészeti Főiskolán (Städelschule) folytatta tanulmányait, mesterei: Johannes Geyger, Raimer Jochims, Thomas Bayrle. 1976-ben a Städelschule tanárává nevezték ki. 1973-ban a Németország 30 legszebb könyve díjban részesült. 1993-ban elnyerte az Eötvös Alapítvány Művészeti díját, és az Ecce Homo Grafikai díjat. 1985-től újra Magyarországon él és dolgozik. Elsősorban szépirodalmi művek illusztrálásával foglalkozik. Fontosabb illusztrációi a következő kötetekhez készültek: Csehov: Die Dame mit dem Hundchen (Frankfurt, 1974); Gogol: Der Mantel (Frankfurt, 1975); Faludy György: Erotikus versek (Budapest, 1992). Grafikáit, rajzait, illusztrációit rendkívüli rajztudás jellemzi. Kompozíciónak hatása gyakran szürreális, "pszeudó pornó" szimbólumokban bővelkedő. Tematikájában vonzódik az ironikus, groteszk, szatirikus figurákhoz, jelenetekhez. 1996 óta transzcendens tusrajzsorozatokat készít "Csodálatos dr. Lecter" címmel. Mesterei: Barcsay Jenő, Johannes Geyger, Raimer Jochims, Thomas Bayrle.

leírás:

Rézkarc.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
Hasonló termékek:
Marienburg
Marienburg
1 800 Ft
Kék cápa
Kék cápa
1 000 Ft
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!