MEZŐGAZDASÁG / Mezőgazdaság általában kategória termékei
Mezőgazdasági termények szárítása

Mezőgazdasági termények szárítása

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

422 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632319901

tartalom:

"A szerzők ismertetik a nagyüzemi terményszárítás jelenlegi helyzetét, feltárják hiányosságait, és rámutatnak a műszaki fejlesztés megoldandó feladataira. Ismertetik a legkorszerűbb technikai-, valamint a legújabb kutatási eredményeket és módszereket. A könyv alkalmas arra, hogy az olvasók alaposan megismerjék a szárítási folyamatot meghatározó anyagi és légtechnikai összefüggéseket (bonyolult matematikai képleték alkalmazása nélkül), a különböző technológiai variációkat, továbbá az alkalmazott gépek működését és felépítését, valamint egyes folyamatok kölcsönhatásait. A szerzők tíz fejezetre tagolva ismertetik a mezőgazdasági termények szárításával kapcsolatos tudnivalókat. Az első rövid fejezetben-a szárítás szerepét, jelentőségét, módjait, valamint a szárítók osztályozását taglalják. A második és harmadik fejezetben a korszérű szárítási technológiák megvalósításához és a berendezések tudatos üzemeltetéséhez szükséges hőtani, áramlástani, tüzelés- és szárítástechnikai alapismeretekkel, illetve a szárítóberendezések szerkezeti elemeivel, valamint azok méretezésével ismertetik meg az olvasót. A mű további részében legfontosabb terményeink és a vetőmagvak szárításának elméleti és gyakorlati kérdéseit ismertetik. A könyv utolsó fejezetében a mezőgazdasági szárítóberendezések üzemeltetéséhez és vizsgálatához szükséges műszereket és mérési módszereket adják közre."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!