VALLÁS / Mitológia kategória termékei
A mythologia kézikönyve

: A mythologia kézikönyve

Kiadás:

Budapest, 1877

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Mitológia

Terjedelem:

224 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Az összehasonlító mythologusok nyomozásai századunkban teljesen átalakították a különféle mythos rendszerek tárgyalása és osztályozása módját. A jelen kézikönyv, mely megkísérti ama nyomozások eredményeit könnyen érthető alakban közleni az ifjúsággal, szükségképen nagyon különbözik minden eddigi mythologikus kézikönyvtől. De alig szükséges védeni vagy megokolni olyan változásokat, melyek a mythikus hagyományokból kizárnak mindent, a mi rút és visszataszító és föltakarják a szép költőiséget, mely mind ezen régi regéknek alapja.
Az eredeti munka kérdésekben és feleletekben van szerkesztve. Ezt az alakot, mely tanításnál sem helyeselhető, a fordító elhagyta s ez által elérni remélte, hogy e könyvecske nem csak iskolai kézikönyvül fog szolgálni, hanem az iskolán kívül is el fog terjedni.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

3 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!