VALLÁS / Mitológia kategória termékei
Kérdések és válaszok a görög mitológiáról

: Kérdések és válaszok a görög mitológiáról

Kiadás:

h. n., 1996

Kiadó:

Anno Kiadó

Kategóriák:

Mitológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

140 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963854855x

tartalom:

Több évezrede élünk együtt és "beszélgetünk" a görög mitológiával, amelyen keresztül bekapcsolódunk egy hatalmas mítoszrendszerbe. Hiszen mitológiák gyűjtőhelye és olvasztótégelye a görög mitológia, tárháza a szimbólumoknak, ihletője a művészeteknek, lelki tartalmaink kifejezésének - az emberi önismeretnek. Emberalakú isteneinek történetei eljutottak a népmesék szintjéig, hétköznapi beszélgetéseinkben szinte észrevétlen használjuk sok-sok elemét, jelképeit. E kis könyv, miközben új ismereteket ad, és régieket frissít fel, rejtvényfejtő ösztönünket is próbára teszi. Ebben máris hasonlítunk a régi görögökhöz, akik ugyancsak szerették a talányt, és önfeledten játszottak, ha tehették. A mai olvasó a lehetséges válaszok helyességét a kötet olvasása során ellenőrizheti, feleletet kap a könyv elején feltett kérdésekre. Könyvünket mindazok figyelmébe ajánljuk, akik szeretnék ismereteiket gyarapítani a görög mitológiáról és ennek során önmagukról.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!