VALLÁS / Mitológia kategória termékei
Mitológiai atlasz

: Mitológiai atlasz

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1996

Kiadó:

Elektra Kiadóház

Kategóriák:

Mitológia Térkép, atlasz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963731492x

tartalom:

"A Mitológiai atlasz "útikalauz" a mítoszok kiterjedt világába. Oldalain két vagy több "időtlen" mesét mutatunk be egyszerre, összehasonlításul a görög meg a római mitológiából, de ugyanígy, külön jelképekkel jelölve, helyet kapnak Egyiptom, az ősi Közel- és Távol-Kelet, India, az iszlám, valamint az amerikai őscivilizáció hagyományai is. Nem hagyjuk figyelmen kívül a nyugtalan jelenünk meséiben, elbeszéléseiben és filmjeiben meglevő mitikus elemeket sem. Az egyes lapokon párhuzamosan induló történetekben hasonlóságok és különbségek is fölfedezhetők, de egyik történetről a másikra haladva sűrűn találkozhatunk egymásba illeszkedések és gondolattársítások játékával is. A kísérő képeket a mítoszok születése korszakának művészi alkotásaiból válogattuk. Az egyes történeteket gyakran képregényekhez hasonlóan megelevenített, rajzos eseménysorok kísérik, amelyek sajátossága, hogy az olvasó azonosulhat a szereplő személyekkel. Az istenek, hősök, mesebeli szörnyek megelevenednek a történetekben: valósággal ösztönöznek rá, hogy általuk megismerjük az emberek világát és megtanuljunk jobban élni."

leírás:

A könyv mérete: 26 × 35 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!