MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Anyagmozgató berendezések

: Anyagmozgató berendezések

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építőipar Gépészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

628 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A történelem kezdete óta az ember állandóan küzd azért, hogy munkája terheitől megszabadítsa izmait és módot találjon saját fizikai erejének megsokszorozására. Ezt nem azért teszi, mintha természeténél fogva lusta lenne. A cselekvés könnyebb elvégzésére irányuló szüntelen kutatás arra mutat, hogy a homo sapiens értelmét saját előnyére használja fel a környezetével folytatott küzdelemben. Már az ember legkezdetlegesebb tevékenységeinek egyike a különféle tárgyak mozgatása volt. Az anyagok mozgatása olyan kifejezés, amely szó szerint is azt az egyszerű tapasztalatot tárja elénk, hogy az anyagok mozgatásának első eszköze az emberi test volt. Az emberi test még napjainkban is az anyagmozgató berendezések legáltalánosabb típusa. Az ember fizikai erejének határain belül sokféleképpen tud különféle anyagokat markolni, felszedni, hordozni, emelni. csúsztatni (valamilyen felületen továbbtolni), szállítani és lerakni. Mit érünk anyagmozgatáson a kifejezés mai értelmezése szerint? Mi eléggé szabadon használjuk ezt a kifejezést, de nehéz pontosan meghatározni, hogy mit is értünk rajta. A meghatározás azért nehéz, mert általánosnak kell lennie mindazon tevékenységek felölelésére, amelyek a korszerű anyagmozgatásban előfordulhatnak. Ugyanakkor azonban ki kell rekesztenünk azokat, amelyek gyakorlatilag nem esnek szorosan ebbe a fogalomkörbe."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!