MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Bádogos munkák és tetőfedések

Bádogos munkák és tetőfedések

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Építésügyi Tájékoztatási Központ

Kategóriák:

Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Építési 1x1

Terjedelem:

140 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635124740

tartalom:

˝Az Építési 1x1 sorozatnak ebben a füzetében az épület lefedő szerkezeteiről lesz szó. A lefedés szerepe nagyon fontos az épület fennmaradásában, ugyanis a legtöbb kárt a csapadék okozza. Természetesen nem hanyagolható el a szél, a nap, a hideg (fagy) hatása sem. Rendszerint ezek együttesen rongálják épületeinket, egymás romboló munkáját elősegítve. A ház tetőzetének tehát olyannak kell lennie, hogy ellenálljon a fenti hatásoknak. Jelen füzetünkben csak a fedés héjalását tárgyaljuk. Ezekhez a fedésfajtákhoz szorosan hozzátartoznak a különféle bádogos szerkezetek. Rendszerint ezek alkotják az átmenetet a fedés és a tartószerkezet között. A fentebb említett romboló hatások ugyanúgy érvényesek rájuk is, a bádogos szerkezeteknek szintén el kell viselniük azokat károsodás nélkül. A továbbiakban két fő témát tárgyalunk: a füzet első részében a bádogos munkákat, a második részben a tetőfedések munkáit.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!