MŰSZAKI / Építőipar kategória termékei
Darukezelés

, : Darukezelés

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Építőipar Gépészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ipari Szakkönyvtár

Terjedelem:

319 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631027635

tartalom:

Az anyagmozgató gépek közül az egyik legelterjedtebben használt eszköz a daru. A daruk a terhet kisebb-nagyobb magasságra felemelve szállítják. Az anyagnak ilyen módon végzett mozgatása számos veszély forrása, a teher lezuhanhat, lengésbe, forgásba jöhet és e közben vagy a szállítása folyamán személyeknek, tárgyaknak ütközhet, letevéskor felborulhat, a daruról az óvatlan személy leeshet, a villamos feszültség jelenléte áramütést okozhat stb. A daru ezért veszélyes üzemű gép.
A daruval kapcsolatos baleseteket, káreseteket a daru egyes szerkezeti részeinek méretezésére, telepítésére, üzembehelyezésének és üzemeltetésének módjára, üzembiztosságának fenntartását célzó teendőkre vonatkozó országos szabványok és vállalati érvényű előírások megtartásával lehet csökkenteni.

Állapot:

közepes

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!