MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Elektroncsövek és félvezetők

: Elektroncsövek és félvezetők

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

766 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"Könyvem célkitűzése az, hogy egységes szempontok szerint ismertesse a korszerű elektronika eszközeit. A magyar vagy idegen nyelven megjelent művek általában ennek a nagy területnek csak egyes részleteit dolgozzák fel, például csak a vevőcsövekkel vagy csak a tranzisztorokkal foglalkoznak. Az elektronika táguló fogalmán belül azonban a szorosan vett híradástechnika mellett egyre nagyobb jelentőséghez jut a méréstechnika és az automatizálás. Az alakhű erősítés mellett növekszik a digitális módszerek szerepe, a jeleket továbbító eszközök mellett az érzékelőké, a közepes frekvenciák tartománya mellett az igen nagy frekvenciáké, és az elektroncsövek körén belül is egyre nagyobb figyelmet kell szentelnünk a nagy teljesítményű, valamint az elektronoptikai eszközöknek. A változó szemlélet új problémákat vet fel, például a megbízhatóság kérdését."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!