MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Elektrotechnikai számítások

Elektrotechnikai számítások

Szerző:

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

373 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Társadalmunk anyagi-műszaki alapjai felépítésének lényeges feltétele szakképzett műszaki gárda kialakítása, ill. folyamatos továbbképzése. A villamosipari szakembereknek meg kell tanulniuk, hogy hogyan alkalmazzák az elméleti ismereteket a gyakorlatban. Ez a könyv az egyszerűbb gyakorlati feladatok megoldásmenetét mutatja be. Összefoglalja az elektrotechnika, a villamos gépek és a mérőműszerek működési alapját megvilágító számításokat és példákat. Valamennyi számításhoz megadja a kapcsolási rajzot és a fogyasztó vagy más berendezés elrendezési vázlatát. Az elektrotechnika iránt érdeklődőktől és az autodidaktáktól az Elektrotechnikai számítások nem követeli meg az elektrotechnika elméleti alapjainak előzetes áttanulmányozását, mivel a legfontosabb ismeretek a számítások előtt mindegyik fejezet elejét megtalálhatók. A feladatok megoldásának oktató jellege az alapfokú képesítésű szakemberek és az érdeklődő nem szakemberek számára is hozzáférhetővé teszi a könyvet. A mű gyakorlati kiegészítője a különféle szakközép- és ipariskola, üzemi iskolák és tanfolyamok alapfokú elektrotechnikai tankönyveinek. Jól felhasználható a politechnikai oktatásban is. Ajánljuk a villamos berendezések karbantartói és kezelői számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!