MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Építési személy- és teheremelők

Építési személy- és teheremelők

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

271 p., 4 tbl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631031500

tartalom:

A felgyorsult műszaki fejlődés az építőipar területén egyre fokozottabb igényt támaszt a kivitelezéssel szemben. A növekvő követelményeknek már régóta nem lehet extenzív fejlesztéssel eleget tenni, ezért egymás után kerültek bevezetésre olyan építési technológiák, amelyekkel az építés hagyományos, valaha idényjellegű munkáját iparszerű gyártással és helyszíni építés-szereléssel lehet felváltani. Ebben a törekvésben még mindig a helyszínen végzendő munka jelenti a nagyobb gondot, mivel még a típusmegoldásokat is adaptálni kell, ha változik a helyszín.
Az építés-szerelési feladatok az építők állandóan csökkenő létszáma miatt is fokozott gépesítést igényelnek, s ezen belül alapos organizációs tervezést, amelyben a feladatoknak legjobban megfelelő gépek kapcsolódnak egymáshoz és az ember munkájához. A megfelelő gépek kiválasztásához megbízhatóan ismerni kell a rendelkezésre álló gépek adatait, teljesítőképességét, szerelhetőségét, megbízhatóságát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!