MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Épületgépészeti berendezések üzeme és karbantartása

Épületgépészeti berendezések üzeme és karbantartása

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

627 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"A középületekben, lakóépületekben, ipari, mezőgazdasági létesítményekben az épületgépészeti berendezések (...) üzemben tartása igen jelentős energiafogyasztással jár. Tapasztalatok szerint a szerelésük, üzemeltetésük sok esetben szakszerűtlen, karbantartásuk sokszor elhanyagolt. Mindezek következtében üzemben tartásuk a megengedettnél nagyobb energiafelhasználással jár, állapotuk meg nem engedett mértékben romlik. A helytelenül kezelt tüzelőberendezések ezenfelül döntően hozzájárulnak városaink levegőjének szennyeződéséhez, az elhanyagolt szennyvízkezelő berendezések élővizeink szennyezéséhez, halállományaik gyakori pusztulásához.
Könyvünk célja, hogy segítséget nyújtson mindazok munkájához, akik munkakörüknél fogva épületgépészeti berendezések kezelésével foglalkoznak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!