MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Épületgépészeti minőségellenőrzés

Épületgépészeti minőségellenőrzés

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

405 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631069222

tartalom:

Fontosnak tartottuk a téma ismerteésekor, hogy aszerelő is tudja mit kívánnak tőle, amikor szép és jó munkát akarnak a megbízók, de tudja azt is, miként fogják azt ellenőrizni és hogyan veszik át. Úgy gonoltuk, könyvünkkel akkor érünk el eredményt, ha nem szabályzatokat írunk le, hanem a jó munka elkészítésének, ellenőrzésének átvételének a módját mutatjuk be a tervezőnek, a kivitelezőnek és az átvevőnek. Mi is egyetértünk azokkal, akik azt vallják, hogy egy jó műszaki berendezés szükségképpen szép is, de azért azt is tudjuk, hogy fűtési berendezés jól működhet szemre csúnya csővezetékkel is. Márpedig olyan minimális esztétikumot is el kell érni amely az épület használati értékét nem csökkenti. A könyvet úgy írtuk meg, hogy az könnyen érthető és használható legyen.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!