MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Ezerarcú automaták

: Ezerarcú automaták

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Automaták - egykor és most. Mérés, vezérlés, szabályozás. Az irányítástechnika idegvégződései. Hány fok van? A láthatatlan nyomában. Gyenge jelből erős. Egy kis szabályozástechnika. Logika és vezérléstechnika. . A számítógépek világa. Gépi segédeszközök. Napier logarlécétől az elektronikus agyig. Elektromechanikus információfeldolgozás. A programvezérelt számítás kezdeti lépései. Az elektronikus agy "anatómiája". A központi egységek. Memóriák. Perifériális készülékek. Távfeldolgozás. Az integrált adatfeldolgozásról. Off-line és on-line. Az elektronikus számítógépek széles választéka. Egy kis kitérő: analóg, digitális, hibrid. Géptervezők - tervezőgépek. Automatizált szerkesztés. Út a legjobb tervhez. Elektronikus "ceruza

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!