MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Fémek korróziójának elmélete és vizsgálatának módszerei

: Fémek korróziójának elmélete és vizsgálatának módszerei

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1951

Kiadó:

Nehézipari Könyv- és Folyóiratkiadó Vállalat

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

424 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Úgy véljük, hogy a szovjet iparnak szüksége van korróziós kísérletek és vizsgálatok módszerét tárgyaló könyvre. Figyelembevéve a tudományos kutató intézetek, a műszaki főiskolák és a vállalatok mellett működő korróziós laboratóriumok nagy számát, joggal várhatjuk, hogy a korróziós módszerek egységesítésének kísérlete helyesebb és egyöntetűbb, továbbá tökéletesebb és hatékonyabb módszereket fog kifejleszteni.
Nem törekedtünk az anyag teljes kimerítésére, és nem volt szándékunkban valamennyi létező módszert leírni. A korróziós kísérletek és vizsgálatoknak olyan sokféle módszere van és ezeket olyan sok és eltérő változatban alkalmazták, hogy akárcsak rövid összefoglalás is feltétlenül nagy terjedelmű könyvet igényelne. Véleményünk szerint a laboratóriumoknak nincs is erre szükségük. A lényeg az, hogy ne maradjanak ki azok az alapvető és legfontosabb gyakorlati módszerek és részletek, amelyektől néha az egyik vagy a másik módszer sikeres alkalmazása függ.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 300 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!