MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Fémfelületek tisztítása az iparban

, : Fémfelületek tisztítása az iparban

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

244 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A fémfelületek különféle célú bevonása vagy összeragasztása szükségessé teszi tökéletes megtisztításukat, vagyis az előző megmunkálások közben rárakódott zsír, olaj és egyéb hasonló szennyeződések lemosását, ill. a keletkezett oxid-, rozsda-, reve- stb. rétegek eltávolítását. Nagyon fontos még a fémek, ill. az alkatrészek tisztasága a nagypontosságú szerelések, illesztések, a kényes szerkezetek üzembiztos működése és az elemek élettartamának növelése szempontjából is. Az ipar minden területén problémát jelent e tisztítási munkafolyamatok gazdaságos és a minőségi követelményeknek megfelelő korszerű megszervezése és végrehajtása. E területen még igen sok az iparunk rejtett tartaléka, amelyek feltárását részben a kérdés fontosságának nem ismerése, részben a magyar nyelvű irodalom hiánya hátráltatja. A tárgykört alaposan ismerő szovjet szerzők nemcsak saját országuk tapasztalatait, eljárásait, anyagait és berendezéseit ismertetik könyvükben, hanem az egyéb fejlett ipari országok hasonló adatait is összegyűjtötték és könyvükben közreadják. E kérdés fontosságát jellemzi, hogy állandóan fejlesztik és tökéletesítik eljárásait, anyagait és berendezéseit. Ez kitűnik az egyik szerző E. B. Krutousz Kiadónkhoz intézett leveléből is, ami szerint már a könyv Szovjetunióbeli megjelenése (1969) óta is használatba vettek még korszerűbb berendezéseket mind náluk, mind pedig az Egyesült Államokban, Lengyelországban és más államokban is. Ezek ismertetésére jelen könyvünkben már nem kerülhetett sor. Ennek ellenére úgy véljük, az érdeklődő szakemberek így is sok újat és hasznosat meríthetnek könyvünkből, és ezáltal is előbbre vihetik egy lépéssel iparunk technológiai eljárásainak fejlesztését."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!