MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Gördülőcsapágyazások tervezése

, : Gördülőcsapágyazások tervezése

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

451 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631020738

tartalom:

˝A korábbi magyar nyelvű szakirodalom a gördülőcsapágyak témakörének csupán egy-egy szűkebb részével foglalkozik, e könyv azonban a gördülőcsap-ágyakban lejátszódó jelenségeket komplex módon vizsgálja. Célja, hogy segítse a tudatos tervezői munkát, és ne csupán katalógus-adatok alapján tervezzék a gördülőcsapágyazásokat. A teljesítmények, a fordulatszámok nagymértékű növekedése, a fokozott pontossági és dinamikai igények miatt ez ma már alapvető követelményt jelent. A könyv foglalkozik a tervezéssel kapcsolatos kinematikai, statikai és dinamikai kérdések vizsgálatával. Tárgyalja a méretezés alapvető és különleges kérdéseit, kitérve a csapágyhézag, illesztés, beépítési és szerelési pontatlanságok vizsgálatára a csapágy üzeme és élettartama szempontjából. Ismerteti a kenéstechnikai kérdéseket, a gördülőcsapágyak rezgéseit, annak elemzését, a zajszint mérését.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!