MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Hegesztett szerkezetek

: Hegesztett szerkezetek

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

840 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A korszerű szerkezet- és gépgyártás egyre jobban terjedő technológiája a hegesztés. Tervezésével foglalkozó, átfogó mű magyar nyelven eddig még nem jelent meg. A Faber Gusztáv főszerkesztésében készült Hegesztett szerkezetek című felsőszintű könyv az első olyan mű, mely megkísérli összefoglalni mindazt, amit a tervezőknek e témáról tudni kell. A könyv megírásában a tudomány és gyakorlat kilenc kiváló művelője vett részt. A mű három részre tagozódik: Az I. rész a hegesztett szerkezetek általános tervezési és technológiai szempontjait ismerteti, részletesen tárgyalja a hegesztett kötések szilárdsági számításait és a rájuk vonatkozó különböző előírásokat. A II. rész a gyakorlati tervezőknek kiviteli példákon mutatja be a hegesztett hidak, távvezetéki oszlopok, antennatornyok, épületszerkezetek, daruszerkezetek és a lemezszerkezetek tervezési kérdéseit. A III. rész a jármű- és gépipar hegesztett acél- és alumíniumszerkezeteinek tervezési problémáit tárgyalja, és számos példán és gyakorlatban bevált szerkezeten mutatja be a hegesztés fontosságát a korszerű jármű- és gépgyártás területén.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!