MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Könnyű fémszerkezetek

, : Könnyű fémszerkezetek

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Építőipar Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

228 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631004805

tartalom:

"A rendszer alapeleme a rudakból és a csomópontokból összeállított eltolhatatlan háromszög, mind a kétdimenziós, mind a térbeli rácsszerkezetek vagy rúdszerkezetek kialakításakor. Nagyon sokoldalúak a lehetséges alkalmazási példák. A tetőszerkezetek rácsszerkezetei pl. háromszög alapelem síkban egymás mellé helyezésével megtervezhetők. Az utóbbi években gazdaságosan állítottak elő térbeli sík, illetve kétdimenziós vagy rácsos rúdszerkezeteket. Ezek a rendszerek a háromszög alapelem térben egymás mellé helyezésével alakíthatók ki. Az egymás mellé helyezési lehetőségek nagy száma Közül ennek a könyvnek a szerzői a kommunális és az ipari építményekhez alkalmazott kétdimenziós térbeli rúdszerkezeteket tárgyalják. A szerzők mind az építész, mind az építészmérnök szempontjai szerint, saját tapasztalataikra támaszkodva a tanulságok, a fejlesztés és a megvalósítás terén, komplex áttekintést nyújtanak a jelenlegi fejlesztési helyzetről és a gyakorlati kivitelezésről. A legújabb nemzetközi tapasztalatokat összefoglalják, elsősorban a térbeli rúdszerkezetek alkalmazását a Kommunális és az ipari építményekre vonatkozóan. A szerzők a könnyű fémszerkezetek fogalma alatt tárgyalják pl. a könnyű szerkezetes építkezés elveit, az elektronikus adatfeldolgozó berendezések optimális alkalmazását (EDVA = elektronikus adatfeldolgozó berendezés), automatizált gyártó gépsorokat és a modern szervezési folyamatokat."

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!