MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Korrelációs technika

: Korrelációs technika

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

168 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A világ tudományos ismeretanyagának hallatlan mértékű szaporodása roppant erővel sietteti az egyes tudományágak alapismereteinek kiszélesítését. Ez mindig új feladatok elé állítja a kutatókat, valamint új és megváltozott technológiákat igényel. A különböző népgazdaságok és az egyes üzemek a gazdasági és piaci versenyképesség érdekében szükségszerűen ezekkel a feladatokkal is foglalkoznak. Az egyes szakemberek számára ebből az következik, hogy egész életükön át tanulniuk kell. A KONTAKT + STUDIUM tankönyv- és szakkönyvsorozat eben a folyamatban segédeszközt jelent mindazoknak, akik már kikerültek az egyetemekről és a szakmájukban dolgoznak. A sorozat: - lehetővé teszi a felzárkózást a legújabb tudományos ismertekhez és technológiákhoz; - világosan körülhatárolt szakterületet tárgyal, egy-egy könyvben rendezetten, érthető nyelven, sok szemléltető ábrát és diagramot, számtalan gyakorlati példát és esettanulmányt kínálva; - segíti a szakmai gyakorlatban szerzett ismeretek elmélyítését; - a szakemberek számára továbbképzés formájában, speciális ismereteket közöl olyan szakterültről, melyet az alapképzés során nem sajátítottak el; - szakemberek számára megkönnyíti az elmélyülést az aktuális jelentőséggel bíró szűkebb szakterületen. A sorozat készítése során szoros együttműködés alakult ki az Esslingeni Műszaki Akadémia és a Lexika Kiadó között. A sorozat folyamatosan megjelenő köteteinek témáit szisztematikusan válogattuk ki. Ezek a témák fontos és aktuális segédletek az Esslingeni Műszaki Akadémia tanfolyamain résztvevők számár, de minden műszaki képzettségű ember haszonnal tanulmányozhatja akár oktató, akár iparban dolgozó szakember. Ez a kötet az előadott tananyag legfontosabb részeit tartalmazza, tudományosan megalapozott és gyakorlatias szemléletű átdolgozásban. Reméljük, hogy az Esslingeni Műszaki Akadémia és a Kiadó által összeállított anyag hasznos ismerteket nyújt."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!