MŰSZAKI / Fémmegmunkálás kategória termékei
Korróziós vizsgálatok

Korróziós vizsgálatok

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Korrózióvédelem

Terjedelem:

274 p., mell.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Elméleti és ipari korróziós feladatok megoldásához egyaránt nélkülözhetetlen az észlelt, vagy várható korróziós elváltozások kvantitatív értékelése, hiszen akár tudományos, akár ipari jellegű a probléma, megválaszolásához a korróziós folyamat számszerű jellemzését kell adnunk. E kötet célja azoknak a vizsgálati módszereknek az ismertetése, amelyek segítségével a korróziós folyamat számszerű jellemzésére alkalmas mérőszámokhoz juthatunk. A korróziós hatás mértékének, a várható folyamat sebességének egyértelmű számszerű kifejezése szinte minden konkrét esetben számos elvi és gyakorlati nehézségbe ütközik. E nehézségek ellentmondásmentes áthidalása csak a sokrétű folyamat egészének beható elemzése, az összes ható tényezők ismerete és mérlegelése alapján lehetséges.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!