TÖRTÉNELEM / Technikatörténet kategória termékei
Mágneses hangrögzítés

, : Mágneses hangrögzítés

Kiadás:

Budapest, 1954

Kiadó:

Nehézipari Könyv- és Folyóiratkiadó Vállalat

Kategóriák:

Technikatörténet Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

327 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A műszaki- és természettudományok, az ipar fejlődése nemcsak könnyebbé, hanem szebbé és kellemesebbé is teszi életünket. a film, a rádió, a hanglemez, a televízió egyre több ember számára válik mindennapi szükségletté, egyre nélkülözhetetlenebb segítőtársa a dolgozóknak. Ennek a technikának újabb lehetőségeket, jobb eredményeket biztosító forradalmian új eszköze a mágneses hangrögzítés. Hazánkban a mágneses hangrögzítéssel eddig csupán néhány folyóiratban megjelent közlemény és egyetemi jegyzet foglalkozott. A széleskörű érdeklődés kielégítése végett időszerűnek látszott egy olyan mű megjelenése, amely átfogó képet ad a mágneses hangrögzítés elméletéről és gyakorlati felhasználásáról. Ezek a szempontok vezettek bennünket e könyv megírásában.
Reméljük, hogy a lemezjátszók mellett rövidesen a magnetofon is az otthoni szórakozás, tanulás egyik eszköze lesz, s így azoknak száma, akik ezzel a sokak előtt még teljesen ismeretlen berendezéssel kapcsolatba kerülnek, egyre növekedni fog. Ezért nemcsak a szakemberek, az ipar vagy egyes intézmények ezen a területen dolgozó mérnökei és technikusai számára kívánunk kézikönyvet adni, hanem könyvünket az érdeklődő laikusok, az amatőrök részére bevezetésnek is szánjuk ebbe a szép, egyben szórakozást és sok irányban fejlődést nyújtó témakörbe.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!