MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Mikrohullámú tápvonalelemek és üregrezonátorok szerkesztése

: Mikrohullámú tápvonalelemek és üregrezonátorok szerkesztése

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"Magyarországon az utóbbi években fejlett mikrohullámú ipar alakult ki. A magyar mikrohullámú berendezések, készülékek, műszerek távoli országokba is eljutnak. A korszerű mikrohullámú berendezések tervezése nehéz tudományos feladat, amelynek megoldása során nemcsak elektromos, hanem mechanikai, termikus stb. kérdésekkel is foglalkozni kell. Egyetlen szakember sem lehet ilyen széles területen megfelelően tájékozott, ezért mikrohullámú berendezések tervezésével rendszerint különböző képzettségű szakemberekből álló munkacsoportok foglalkoznak. Ilyen munkamegosztásban az elektromos tervezőmérnökön kívül a legfontosabb szerepe a szerkezeti konstruktőrnek van. A mikrohullámú készülékek méreteinek megválasztása, mechanikai felépítésük kialakítása igen lényeges hatással van elektromos tulajdonságaira. Az elektromos és mechanikai tervezés azonban nem választható szét, mivel az elektromos és mechanikai szempontok a legszorosabb kölcsönhatásban vannak egymással. A mechanikai konstruktőr alapvető elektromos ismeretek nélkül feladatát jól megoldani nem tudja. Hasonlóan az elektromos konstruktőrnek is némileg járatosnak kell lennie a mechanikai konstrukció, ill. a technológia területén."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!