MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Nagyszilárdságú öntöttvasak

: Nagyszilárdságú öntöttvasak

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631057720

tartalom:

A legelterjedtebb konstrukciós elem az öntvény és mivel az öntészet az az előalakítási technológia, amellyel az alkatrészek végső alakja a legjobban, a leggyorsabban, legolcsóbban és legegyszerűbben megközelíthető, várhatóan még hosszú ideig az is marad. A növelt élettartamú, vékonabb falú, ugyanakkor szilárdabb, szívósabb öntvények készítésére irányul az öntvénygyártók törekvése, akiket erre a piaci igények és a nyersanyaghelyzet is mindinkább ösztönöz. Ennek érdekében olyan vasöntödei olvasztóművi rekonstrukciókra, fejlesztésekre került sor, amelyek metallurgiailag a legváltozatosabb minőségek gyártását teszik lehetővé. A szakembereknek - gyártóknak és felhasználóknak egyaránt - fel kell készülniük az új minőségek fogadására, A felhasználóknak, konstruktőröknek meg kell ismerkedniük ezekkel az anyagokkal, tulajdonságaikkal, alkalmazási lehetőségeikkel, az öntvénygyártóknak viszont a gyártás sajátosságaival, feltételeivel. Ehhez nyújt segítséget ez a könyv.

leírás:

Könytári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!