MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Precíziós öntés

Precíziós öntés

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Technológia

Terjedelem:

347 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az acél- és fémipari termelés mindinkább fokozni kívánt gazdaságossága olyan előregyártási eljárásokat követel meg, amelyek a legkisebb anyagfelhasználást teszik lehetővé és a legkevesebb megmunkálással a csereszabatos gépalkatrészek, szerszámok stb. készregyártását. Ilyen előregyártási eljárással foglalkoznak a szerzők - Lupták Ernő, Narancsik Pál és Bánky Gyula - Precíziós öntés című könyvükben. A szerzők szembetűnő törekvése az, hogy az iparilag fejlett országok e területen elért eredményeit és a hazánkban még csak szórványosan működő precíziós öntödék termelési adatait összehasonlítva rámutassanak a komoly fejlesztés szükségességére. A gyakorlatnak megfelelően tárgyalják a viaszmintás és héjformás eljárásokat, elsősorban ezek technológiai vonatkozású és gazdaságossági kérdéseit. Precíziós öntőknek, kohászoknak, mű- és üzemvezetőknek, szerszám-és gyártmányszerkesztőknek, technológusoknak, technikusoknak és mérnököknek készült ez a könyv."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!