MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Szerkesztési atlasz

: Szerkesztési atlasz

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

371 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9631027570

tartalom:

"A könyv a rajz szemléltető eszközével nyújt segítséget a tervező mérnöknek, technikusnak mindennapi munkájában. A könyv, mint példatár összefoglalja a kötőelemek, tengelyek, csapágyazások, fékek, tengelykapcsolók, fogaskerék-hajtóművek stb. jellegzetes kialakítását. Célja, hogy a tervező ne fordítson időt a valahol már megvalósított konstrukció "feltalálására", ne essen elemi hibába kellő tapasztalat híján, s néhány szellemes megoldás ismertetésével ösztönzést adjon az alkotó képzeletnek új, korszerűbb megoldások feltalálására. A mű felöleli a gépelemek egész területét, így ismerteti a tűrések, illesztések, felületminőség és szerkezeti anyagok után a szegecskötések, hegesztett és ragasztott kapcsolatok kialakítását, ék- és reteszkötést, csapokat, szegeket, csavarkötéseket. Foglalkozik a tengelyek, tengelykapcsolók, sikló- és gördülőcsapágyak, fékek, tömítések kialakításával, jellegzetes példákat ad a dörzs-, szín- és lánchajtásra, valamint a fogaskerék-hajtóművek, a bolygóművek és a csigahajtás kialakítására."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!