MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Szigetelések villamos erőterei

: Szigetelések villamos erőterei

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

298 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A munka az erősáramú berendezési tárgyak villamos szigetelésének méretezéséhez szükséges ismereteket, foglalja össze. Az első rész áttekinti a villamos erőterek fogalmait, és az erőtér viselkedését leíró összefüggéseket ismerteti a különféle erőtértípusok és szigeteléstípusok esetére. A második rész az erőterek számításának, mérésének és szerkesztésének módszereiről tájékoztat, majd a különböző eljárások alkalmazási területeivel foglalkozik. [...] A könyv harmadik, legfontosabb része azokat az erőtérípusokban kialakuló villamos igénybevételeket ismerteti, amelyekre az erősáramú elektrotechnikában használt szerkezetek szigetelései visszavezethetőek. Itt több új megoldással, többek között az inhomogén erőterek számításának módszerével is találkozunk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!