MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
TMK-zsebkönyv

TMK-zsebkönyv

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

948 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9631058891

tartalom:

˝A gépek és gépjárművek fenntartása - karbantartása, javítása, az alkatrészek felújítása, élettartam-növelése - a technikai berendezések fejlődésével egyre igényesebb megoldásokat kíván. Az időszakos vizsgálatok, a diagnosztikai ellenőrzés, a beállítás, a műszaki szemlék, a karbantartás, az egyedi hibák megszüntetése és javítása, a kis-, közép- és nagyjavítás korszerű változatai, a szakszerű szét- és összeszerelés, az illesztés, mérés, beállítás, beszabályozás, az alkatrészek felújítása és élettartam-növelése, az alkatrészek-gazdálkodás, az importmegtakarítás fokozása, a gazdaságosság elemzése indokolta egy egységes szemléletű, rendszerezett, könnyen kezelhető zsebkönyv megírását. A gépek és gépjárművek javítása, az alkatrészek felújítása igen összetett műszaki feladat. A javítások és felújítások megszervezését, a technológia kidolgozását, a sorozatnagyságok behatárolását tapasztalt szakembereknek kell végezni. A könyvben számos, eddig még nem publikált kutatási eredmény szerepel.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!