MŰSZAKI / Műszaki vegyes kategória termékei
Törpe villamos motorok és alkalmazásaik

: Törpe villamos motorok és alkalmazásaik

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

206 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631058638

tartalom:

"A villamos törpemotorokat sok berendezés hajtóelemeként használják mind a fogyasztás, mind az ipar területén; a termelőeszközök hajtásaiban majdnem minden iparágban egyre szélesebb körben terjednek el. Arra szolgálnak, hogy mentesítsék az embereket a testi munka alól, növeljék a kényelmet, ésszerűsítsék az ipari termelést. A törpegépek leadott teljesítményének felső határa kb. 1000 W. A törpemotorokra vonatkozó műszaki tudásmennyiség jelentős méreteket öltött. Ez egyrészt a törpehajtások magas minőségi színvonalához vezetett, másrészt nagyon sok motorvariáns jött létre. Ez a nagy mennyiségű információ egyben azt is lehetetlenné teszi, hogy teljességre törekvő könyvet írhassunk a törpemotorokról. Ha figyelembe vesszük az elkerülhetetlen korlátozásokat, akkor az ismeretekben aszerint kell válogatni, hogy az érdeklődők lehető legnagyobb köréhez szólhassunk. Mivel a törpegépek esetében elsősorban a felhasználók száma nagy, főként nekik íródott ez a könyv."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!