TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A Biblia kézikönyve

A Biblia kézikönyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Novi Sad, 1989

Kiadó:

Agape

Kategóriák:

Művelődéstörténet Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

685 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

8639701393

tartalom:

"A keresztények számára a Biblia Isten által sugalmazott szent írás. Belőle ismerhetik meg hitük alapjait, Istennek az emberiséghez szóló üzenetét. Ugyanakkor a Biblia - mint a világnak a legtöbb nyelvre lefordított és legtöbb példányszámban kinyomtatott könyve - a nemhívők számára is fontos kulturális kihívás. De hogyan mélyedhet bele a keresztény ember az isteni kinyilatkoztatás gazdagságába, és hogyan ismerkedhet meg az érdeklődő a Bibliával mint kulturális jelenséggel, ha nem rendelkezik a szükséges történelmi, teológiai, földrajzi és egyéb ismeretekkel? A Biblia kézikönyve éppen ilyen szempontokból igyekszik támaszt nyújtani a Szentírás tanulmányozásához. Rövid, világos, közérthető nyelven írt kommentárjai a modern emberhez szólnak. A Biblia üzenetével, nem pedig a Bibliából származtatott hitigazságokkal foglalkozik. Színes fényképei, térképei, szemléltető táblázatai maradandó vizuális élményt nyújtanak minden olvasónak. A könyv szerzői maguk is mérhetetlen gazdagságot fedeztek fel a Bibliában. Ezt a gazdagságot igyekeztek hozzáférhetővé tenni a népes olvasótábor számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!