TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A bibliai idők kincsei

: A bibliai idők kincsei

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Régészet Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

187 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630567202

tartalom:

"Ez az átfogó régészeti könyv - amelyet gyönyörű színes képek, ábrák és térképek egészítenek ki - az ásatások módját, a feltárt leletanyagot, az ehhez kapcsolódó korábbi és mai magyarázatokat ismerteti a Bibliára való utalások kíséretében. A történetek részleteikben megfelelnek a legújabb kutatásoknak, ugyanakkor tág teret engednek a fantáziának is. Sok kultúrtörténeti érdekességgel ismerkedhetünk meg, gyakran más megvilágításban, mint korábban: Hammurápi törvénykönyvével és Mózes törvényeivel, Mári királyainak palotájával, a vízözön történetével, a különböző ábécékkel, illetve az egyiptomi hieroglifákkal, mítoszokkal és legendákkal, a patriarchátussal, a kerámiaművészet kezdeteivel, régi súlymértékekkel, Eblával és Ugarit városával, apró pecsétekkel és elefántcsont vésetekkel stb. Megtudhatjuk, kik voltak a hettiták s hogy Kairó mellett hogyan élnek tovább ma is a régi "téglagyártási" módszerek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!