TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A kereszténység története

: A kereszténység története

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

711 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630770350

tartalom:

˝Közel kétezer esztendeje, hogy Jézus Krisztus születése elindított egy, a keresztény hit kialakulásához és az egész világon való elterjedéséhez vezető eseménysorozatot. E kétezer esztendő alatt a kereszténység talán minden más intézményesült filozófiánál erőteljesebben formálta az emberiség sorsát, ma azonban már mutatkoznak jelei annak, hogy világuralmának ideje a végéhez közeledik; nem érdektelen tehát a hosszú történet mentén visszatekinteni, és megvonni egyfajta mérleget. Ez természetesen megköveteli a sűrítést és a válogatást, de egyszersmind új és tanulságos távlatok feltárulásával kecsegtet, s azzal, hogy felismerhetjük: miként ismétlődtek és módosultak az évszázadok során a kereszténység különböző alapmotívumai. Áttekintésünk az elmúlt húsz évben a kereszténység történetének fontosabb korszakaival kapcsolatban végzett, irdatlan mennyiségű kutatásra támaszkodik; célja, hogy a modern tudomány szemszögéből és értelmezésében mutassa be a kiemelkedő jelentőségű tényeket.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!