TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A makkabeusi kortól Heródesig, Qumráni közjátékkal. A Krisztus előtti két évszázad történelmi rejtvényeinek megfejtési kísérlete

: A makkabeusi kortól Heródesig, Qumráni közjátékkal. A Krisztus előtti két évszázad történelmi rejtvényeinek megfejtési kísérlete

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Művelődéstörténet Egyetemes történelem Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

229 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633610486

tartalom:

"Ez a könyv egy kevéssé feltárt, kevéssé ismert történelmi szakasz rejtvényeinek megfejtésére tesz kísérletet, a tudományos kutatás igényével, de közérthetően. A két makkabeusi könyv és az Evangélium írásai közötti idő eseményeit kutatja a Krisztus előtti kb. két évszázadban, az "összkép" iránti érdeklődéssel. Ennek első számú történetírója már nem szentíró, hanem Josephus Flavius. A biblikus szaknyelv "intertesztimoniális", vagyis a két szövetség - ó és Új - közötti időszaknak nevezi ezt a kort. A könyv magánkutatás eredménye."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!