TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
A műveltség útja. I-II. kötet

A műveltség útja. I-II. kötet

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Tolnai Nyomdai Műintézet és Kiadóvállalat Rt.

Kategóriák:

Lexikon Művelődéstörténet Egyetemes történelem Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

319 p., 319 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A Műveltség Útja rögös út. Évezredek óta egyengeti az emberiség szellemi vezérkara: tudósok, művészek, írók, költök és mégis nagyon kevesen mernek erre a gyakran meredeken vezető ösvényre lépni - pedig ha ráléptek, ha megjárták, ha kanyargós szerpentinjén fölkapaszkodtak akár csak az első tisztásra: bűvös, varázslatos tájképben gyönyörködhetnek.
Ez a tájkép: a Tudás, a Műveltség tájképe.
Hogy nemcsak nálunk, de hanem világszerte sokan visszatorpannak a műveltség felé vezető rögös úttól, azért van, mert megriadnak a kezdet nehézségeitől, a műveltség a-b-c-jének megtanulásától.
Ezeknek a százezreknek sietünk segítségére, amikor megindítjuk A Műveltség Utja című könyvsorozatot. Kiváló tudósok, avatott tollú írók írják meg ebben a könyvsorozatban a műveltség elemeit, akiknek neve garancia arra, hogy száraz a-b-c helyett ötletes, fordulatos, regényszerűen lebilincselő olvasmányokban vezetnek végig a műveltségnek egyébként fárasztó, ezzel a módszerrel azonban élvezetes útján."
 

leírás:

Két kötet egybekötve.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!