TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A pápaság története

: A pápaság története

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

456 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630918633

tartalom:

"Az utolsó konklávé végeredménye 1978 őszén nemcsak az egyetemes katolikus közvéleményt lepte meg, hanem a világpolitika résztvevői is felfigyeltek rá. A krakkói bíboros érsek pápává választása érthetően a magyar katolikusok, de mondhatni, hogy az egész magyar közvélemény számára is a szenzáció erejévével hatott... II. János Pál pápa megválasztása óta nemcsak szülőhazája iránt tanúsít megkülönböztetett figyelmet, hanem kitünteti érdeklődésével a magyar egyházat, a magyar katolicizmust is... A fentiek önmagukban is indokolttá teszik, hogy a pápaság iránt megnövekedett természetes érdeklődést valamilyen formában igyekezzünk kielégíteni. A Vatikán és hazánk mai pozitív kapcsolatai, a hazai katolikus egyház és az állam rendezett viszonya megérlelték a lehetőséget annak, hogy elfogulatlan, a tudomány eredményeit szem előtt tartó, a széles olvasóközönség számára hozzáférhető, marxista igénnyel íródott könyv szülessen a pápaság kétezer éves történetéről."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!