TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A varázslástól a modern orvostudományig

, : A varázslástól a modern orvostudományig

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p., 9 tbl.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Ez a könyv arról szól, hogyan kereste az ember, történelme folyamán, a betegség elhárításának módját. Amikor elmondjuk, hogyan haladt az ember a varázslástól a modern orvostudományig, beszélnünk kell a vadonból és a dzsungelből tett első lépéseiről, nyomon kell követnünk azt a kalandos utazást, amelynek során a modern világ széles beton országútjára kijutott - hiszen az orvoslás tudománya és mestersége abban a küzdelemben fejlődött ki, amelyet az ember a teljes életért folytatott. Az orvostudomány története több, mint híres emberek és kimagasló felfedezések krónikája. Az orvostudomány történetének azt is fel kell tárnia, hogyan éltek és szenvedtek az emberek, hogyan küzdöttek és hogyan győzedelmeskedtek, hogyan teremtették meg azokat a feltételeket, amelyek mellett a tehetséges emberek sikerrel küzdhettek a betegség ellen, szóval azt is, hogy miképpen hozta létre az emberiség az orvostudományt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!