TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
A zene története

: A zene története

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

369 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630940795

tartalom:

"Ez a könyv magábanálló remekmű a zenetörténet hazai és nemzetközi irodalmában. Káprázatos tárgyismeretet sugárzó, szépirodalmi igényekkel készült műalkotás. A zene szerves életét idézi olvasói elé tereken és korokon át, az őskortól századunk hajnaláig. Mi is, közelebbi műfaja szerint, ez a mű? Objektív tudomány? Szubjektív-szuggesztív poézis? Ez is, az is. Költői álmok füzére - ám ezek az álmok, kivétel nélkül, a történelmi valóságot vetítik elénk. A szerző, hogy elevenné tegyen messze tűnt korokat, az irodalom, a képzőművészet, a történetírás, a zene formáló eszközeivel él - ezekkel teremti meg műve hasonlíthatatlanul egyéni, lenyűgöző légkörét. A könyv a második világháború előtt-alatt íródott: ma is süvölt belőle a kor vihara. Voltaképpen kettős történelem: a zenéé, megy egy feszültséggel-félelemmel-reménységgel teli sorsfordulóé."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!