TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Die Kultur der Renaissance in Italien

: Die Kultur der Renaissance in Italien

Kiadás:

Leipzig, 1926

Kiadó:

Alfred Kröner Verlag

Kategóriák:

Művelődéstörténet Művészettörténet Német nyelv

Nyelv:

Német

Terjedelem:

565 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Burckhardt hatása nem volt olyan közvetlen, annyira forradalmi, mint Renané, a „Jézus életé”-nek és „A zsidó nép történeté”-nek szerzőjéé, azonban talán tartósabb volt, folyamatosan, állandóbb, függetlenebb a szellemi divatok hullámzásától és változásaitól. Mindig újra és újra Burckhardthoz fordulnak azok, akik számára a múlt a szellem világa, s akiknek a múltba való utazás egy neme a szellemi felszabadulásnak. Ma is elsősorban Bruckhardt kalauzolja azokat, akik a múltban az emberiség elveszett paradicsomát keresik. Tudjuk azt, hogy nem volt az emberségnek egyetlen olyan korszaka sem, amely paradicsomi lett volna. Az „igaz ügy”, a jobb ügy a történelem folyamán mindig csak nagyon hézagosan, nagyon töredékesen győzedelmeskedett. Bruckhardt is tudta ezt, de a múltat műremekké formálta s ezzel valóban a múlandóságtól, a töredékességtől mentes paradicsommá változtatta."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!