TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Egyiptom titkai

: Egyiptom titkai

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Rózsavölgyi és Társa

Kategóriák:

Művelődéstörténet Közel-Kelet Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

271 p., 8 t.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Az egész világon ismert szerző India titkai című, magyar nyelven is megjelent művével rengeteg olvasót szerzett magának előadásának közvetlenségével, mondanivalójának érdekességével és azzal a minden sorában megmutatkozó ambíciójával, hogy semmit se hallomásból akar tudni és megismerni, hanem személyesen óhajt mindent átélni. Egyiptom titkai című új munkája a Sphinx és a nagy Cheops-piramis rejtélyének feltárásával, illetve ismertetésével kezdődik. Már az első néhány fejezetből is Egyiptom őslakóinak sajátos, alig megmagyarázható, rejtélyes szellemvilága vonul el az olvasó előtt. Hogy mennyiben sikerül a nyugateurópai olvasóval megértetni az egyiptomi monumentalitás, a kolosszusok és kincses királyi temetkezőhelyek megfoghatatlan misztériumát, itt nem állapíthatjuk meg. De annyi bizonyos, hogy Bruntonnak sokszor az okkultizmus határán mozgó magyarázatai hátborzongatóan érdekesek és az olvasót közelebb juttatják olyan titkok megértéséhez, amelyeket az exakt tudomány eszközeivel semmiképpen sem, vagy többé-kevésbé helytálló feltevésekkel igyekeztek eddig magyarázgatni. A sok szép képpel illusztrált mű több mint érdekes: elolvasása élmény minden olvasó számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!