MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Írások - levelek - dokumentumok

: Írások - levelek - dokumentumok

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

131 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"Alban Berget, ha másképp nem, a "Wozzeck" opera komponistájaként már jól ismeri a magyar közönség. Könyv mégis első ízben jelenik meg róla magyar nyelven. Gyűjteményünk életének és munkásságának dióhéjba foglalt története: írásainak, a róla és hozzá írt dokumentumoknak sora, életének különböző korszakait illusztráló kép- és fakszimile-anyag. Benne a modern zene, szűkebben az ún. "második bécsi iskola" sorsa, harcai elevenednek meg, Berg túláradóan romantikus-érzelmi, önmagát szívesen és könnyen feltáró egyéniségének tükrében. Tartalmában és formájában egyaránt éppen ezért érdekes kiegészítője az ugyanebben a sorozatban megjelenő Honegger- és Webern-köteteknek, amelyek a sokban közös sorsot, a sokban azonos tényeket a józan mérlegelés, illetve az aszkétikus humanizmus szemszögéből világítják meg, kommentálják a maguk oly igen eltérő módján."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!