TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Kötelesség és álom. Könyv a nő életéről

: Kötelesség és álom. Könyv a nő életéről

Kiadás:

Zsámbék,

Kiadó:

Kersztes Nővérek Róm. Kat. Tanítónőképzője

Kategóriák:

Művelődéstörténet Kereszténység Könyvek anyának

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Lélektörténések és életcéljelzések szokták tarkítani a könyvek lapját. Legalább is azokét, amelyek az emberi életről szólnak. Az első tulajdonképen vagy felülszemlélet rögzítése, vagy a belső élmények történeti egymásutánjának feljegyzése. A második merészebb feladat és nagystílű kísérlet, mert életcélokat állapít meg és az eléréséhez szükséges eszközöket közlő. Az elsőben több a külsőleg is észlelhető jelenség, de kevesebb a nagykoncepciójú egybefogás. A második alig közöl látható képeket, de világnézeti és életértékelési áttekintést tükröztet. Nagy célokat lát és nagy felelőssége irányít. Ez a lényege! Sticco Mária könyvének épp ez adja meg a kivételes értékét, hogy a leánylélek felület- vagy vetületképe helyett a leányélet elhivatottságát és magasabbrendűségét rajzolja. Az írónő lelkét prófétai hivatás tölti be és azért hat könyve a gyújtó tűz lobbantó erejével."

Állapot:

közepes

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!