SZÉPIRODALOM / Ifjúsági kategória termékei
Nagy karácsonyi képeskönyv

: Nagy karácsonyi képeskönyv

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Ifjúsági Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

75 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631139247

tartalom:

"Ha karácsony közeledik, mindenkit, mindannyiunkat örömteli várakozás tölt el. Várjuk az ünnepélyes, szép estét, a tündöklő fát, a gondtalan együttlétet, az ajándékokat. Az ünneplés lehet elmélyült, bensőséges, lehet vidám, hangos is. De mindig valami jó, belső örömmel jár. Vajon miért ünneplik az emberek éppen tél közepén a karácsonyt, miért adnak egymásnak s főként a gyerekeknek ajándékot? S vajon milyen régi szokás szerint állítanak karácsonyfát, és honnan ered ez a szokás? S az ajándékokat ki hozza? Bizony mindezekre a kérdésekre jó lenne választ kapni. Ugye, jó lenne tudni, hogyan keletkezett ez az ünnep, ki volt Jézus, akinek a születésével összekapcsolják, hogyan vált a szeretet és a gyerekek ünnepévé, mert talán a karácsony előtti várakozás is többet nyújthatna: azt az érzést, hogy mi is részesei vagyunk az emberiség egyik legrégebbi ünnepi hagyományának. Ez a könyv ezekre a kérdésekre felel. Azért, hogy többet tudjunk róla, mint pusztán azt, amit bizonyára eddig is éreztünk: ünnepelni jó dolog."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!