TÖRTÉNELEM / Egyetemes történelem kategória termékei
Nagy misztikusok

Nagy misztikusok

Szerző:

Kiadás:

h. n., 2005

Kiadó:

Kairosz Kiadó

Kategóriák:

Egyetemes történelem Életrajz Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

413 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637510273

tartalom:

"Ha valakit misztikusnak nevezünk, olyan érzésünk támad, mintha az illető személyt a titokzatosság köde lengené körül. E könyv kiválóan példázza, hogy ez korántsem így van; úgy mutatja be a történelem leg­kiemelkedőbb lelki-szellemi nagyságait – kézzelfogható közelségbe hozván őket –, mint hús-vér embereket, akiket kizárólag gondolataik mélysége és életük erkölcsi vonalvezetése különböztet meg az átlagtól. Az áttekintés nem korlátozódik a nyugati misztikusokra, köszönhetően annak, hogy ma már egy pillanatig sem vitatott tény: keresztény kultúránkhoz a görög-keleti-ortodox egyház szellemi kincse is hozzátartozik. Rendkívül érdekes megfigyelni, hogy – bár kulturális hátterük valamelyest hasonló – a keleti misztikusok bizonyos dolgokat mennyire más szemszögből értékelnek, mint ahogyan mi megszoktuk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!