TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Opera kézikönyv

: Opera kézikönyv

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

330 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963141955x

tartalom:

"Az opera-varázslat. A legösszetettebb művészet. Zene, dráma és látvány lenyűgöző keveréke. Elbűvölő, csodálatos - és megismerhető világ. John Lazarus Opera kézikönyve e csodálatos világ megismeréséhez nyújt segítséget, hasznos, gyakorlati útmutatást. 200 opera szerepel a könyvben nemzeti vonások, stílusjegyek szerint csoportosítva. Önálló fejezet foglalkozik az olasz, a francia, a brit, a német, a közép- és észak-európai, az orosz és az amerikai operával, ezenkívül - a Magvető Kiadó felkérésére -, Németh Amadé megírta a magyar opera történetét és kalauzát is. A könyv közli a benne szereplő operákról és a szerzőkről a legfontosabb adatokat, dátumokat. Rövid, sűrített formában ismerteti egy-egy: mű cselekményét, sőt hasonlóan tömör kritikai, zenei összefoglalót is ad. Ezenkívül rávilágít az opera más művekkel való kapcsolatára, a leglényegesebb kölcsönhatásokra."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!