TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Postamérnöki szolgálat 50 éve, 1887-1988. I-II. kötet

Postamérnöki szolgálat 50 éve, 1887-1988. I-II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Távközlési Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Postaügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

367 p., 365 p., ill.

Méret:

23 × 30 cm

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637055150

tartalom:

"Tanulságos továbbá ebben a könyvben, hogy minden szerző előrevetítette a következő ötven év várható fejlődését és elődeink ebben is helyesen látták a Posta feladatait. Jóslataik döntő mértékben bekövetkeztek. Bár ez a könyv önmagában is érdekes olvasmány, érdemes összevetni a második ötven év eseményeit tartalmazó kötettel. Az összehasonlításból látható, hogy a technika fejlődése milyen mértékben felgyorsult és a mérnöki tudásnak milyen gyorsan kellett megnövekednie, hogy lépést tarthasson a műszaki lehetőségekkel és a társadalmi igényekkel. Ugyanakkor az is kiderül, hogy míg a mérnöki munka színvonala nem csökkent, sajnos az eredmények messze elmaradtak az elvárásoktól. Döntő különbség látható abban, hogy milyen súlya volt a mérnökök szavának az első ötven évben és mennyire lecsökkent ez a másodikban. Ezen összevetés legfigyelmeztetőbb tanulsága, hogy a harmadik ötven év kezdetén több jogot és több felelősséget kell a mérnökökre adni!"

leírás:

Karton tokban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!