TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Protokoll. Kézikönyv mindazoknak, akik hivatásuk gyakorlása során más emberekkel kerülnek kapcsolatba, azaz mindenkinek

: Protokoll. Kézikönyv mindazoknak, akik hivatásuk gyakorlása során más emberekkel kerülnek kapcsolatba, azaz mindenkinek

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Protokoll '96 Kft.

Kategóriák:

Művelődéstörténet Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

326 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638514728

tartalom:

"Ottlik Károly, a több hasonló tematikájú könyvet jegyző szerző könyve szórakoztató, könnyed stílusú, mégis magvas olvasmány, kézikönyv gyanánt is használható tudástár. Megőrzendő értékekről, viselkedési visszásságokról, az etikett követendő mintáiról és eszményeiről, a protokoll történetéről, a különböző élethelyzetekben tanúsítandó magatartás nehézségeiről egyaránt szó esik benne, miközben ötvözi az elméleti és lexikális tudásanyagot, a rendszerelméletű megközelítést és a széles körű, személyes gyakorlati tapasztalatokat. A szerző megosztja velünk a földkéregség országaiban szerzett élményeit is, közeli példákon mutatja be, hogy a bizalom, a szolidaritás és főleg az illendőség miként kamatozik a személyes kapcsolatokban, az üzleti életben és a politikai porondon, mely pontokon ütköznek ki - főleg a múltból örökölt - fogyatékosságaink, kisebb-nagyobb lelki torzulásaink. A könyvben taglalt illemtani "szabványok" az együttélés fontos eszközei, amelyek lehetővé teszik, hogy a bennünket körülvevő sokszínű, soknemzetiségű, sokszokású környezetben - az Európai Unióban - ne csak az írott, hanem az íratlan szabályok szerint is "működőképesek" lehessünk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!