TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Sajtópszichológia. A lelki működések alapkérdései. Pszichológia újságírók számára; Politikai és kultúrális életünk szociálpszichológiája

, : Sajtópszichológia. A lelki működések alapkérdései. Pszichológia újságírók számára; Politikai és kultúrális életünk szociálpszichológiája

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémia

Kategóriák:

Művelődéstörténet Pszichológia Sajtó Szociológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Sajtókönyvtár

Terjedelem:

158 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637115250

tartalom:

Popper Péter és Garai László Sajtópszichológia című könyve olyan alapvető pszichológiai, illetve szociálpszichológiai ismeretek összefoglalása, amelyekre minden újságírónak szüksége lehet gyakorlati munkája során. A könyv Popper Péter által írt, pszichológiai alapismereteket áttekintő része többek között az intellektus, az erkölcs, az ösztönök és az érzelmek, illetve a szexualitás témakörét tárgyalja. A szerző szerint "a megszerzett ismeretekre épülő tudatos tréning jelentős fejlődést hozhat az újságíró személyiségének szuggesztivitásában, beszédének meggyőzőerejében, abban a biztonságban, amivel a beszélgetés atmoszféráját formálni tudja".

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!