TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Színészek, táncosok, artisták

: Színészek, táncosok, artisták

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Színház

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

319 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A színész művészete testművészet - anyaga a test. És mi a célja? ...hogy egy testből - a sajátjából - formál egy másik testet." "A dráma a mi számunkra mindig beszédművészetet, jelentett. Sőt, sajnos néha csakis azt. Beleszoktunk, hogy a gesztust csak a szóforma illusztrációjának használjuk." "... minden közönségnek olyan színháza van, amilyent megérdemel. Én épp a megfordítottját hiszem: minden, színháznak olyan közönsége van, amilyent megérdemel." "A modern táncművészet első reformja... egész a test mozgásának harmóniájára számít." "Az artista a saját testével dolgozik... célja pedig az, hogy ezt a testet... kivonja az emberi törvények uralma alól... A fizikai, a fáradságos munka, az évekig tartó dresszúra eltüntetése a művészi munka föltétele."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!