TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Törd a fejed!

: Törd a fejed!

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

393 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632816749

tartalom:

A magyar rejtvényirodalom klasszikus alkotását tartja kezében az olvasó. Szerzője, Székely János (1924 - 1965) az Alföldi Nyomda igazgatója volt, kiváló nyomdai szakember. Amikor a Törd a fejed! című kérdés - feleletgyűjteményét összeállította, nem egyszerűen újabb, népszerű rejtvénysorozatot kívánt kiadni, hanem olyan könyvet, amely szórakoztatva tanít, kiválóan alkalmas az általános műveltséghez tartozó ismeretek rögzítésére és bővítésére. Ezt a könyvet egyforma haszonnal, aki egyedül teszi próbára tudását, ismereteit - és egész kollektívák, amelyek játszhatnak, versenyezhetnek a segítségével. A könyv újabb kiadásánál figyelembe vettük az időközben eltelt időt, és ennek megfelelően módosítottunk-változtattunk bizonyos kérdéseket és válaszokat, mindenütt szemmel tartva a szerző eredeti elkpzeléseit. A gyűjteményt Kaján Tibor szellemes rajzai teszik teljessé.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!