TÖRTÉNELEM / Művelődéstörténet kategória termékei
Zongorametodika

: Zongorametodika

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Művelődéstörténet Pedagógia Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

227 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

ISBN:

9633302269

tartalom:

"1954-ben adtuk közre Gát József első, rendszeres, a modern zongoratechnika alapjait tárgyaló művét. Azóta a szerző a gyakorlati pedagógia és az elméleti kutatások révén számtalan új eredmény birtokába jutott, rendszerét rendkívüli módon kitágította, sok részletmegfigyeléssel egészítette ki. Ehhez a gazdagodáshoz nem kis részben járult hozzá a mű orosz, angol és német kiadása. Így a külföldi kritika tanulságait is beledolgozza művébe. Jelen kötetet a szerző alapvonalaiban véglegesnek érzi. Sikerült megragadnia a zongorajáték leglényegesebb technikai alapelvét: sikerült biztosítania a görcsmentes játék összes gyakorlati és elméleti előfeltételét. A növendék, a tanár és a művész egyaránt nagy haszonnal forgathatja Gát művét, könnyen megszabadulhat helytelen technikai beidegzéseitől és komoly segítséget nyerhet további művészi fejlődéséhez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!